Прихильники

неділя, 14 квітня 2024 р.

Правила читання. 5-minute Military English. Англійська абетка.

READING RULES. English ABC.

        Рубрика "5-minute Military English" розрахована на 5 хвилин вашої уваги, щоб зацікавитися і почати вивчати англійську мову із задоволенням.

    Останнім часом дуже часто стикаюся з проблемою невміння учнями прочитати слова використовуючи транскрипцію. Чи можливо це опанувати самостійно? Можливо, але потрібно багато зусиль, шалена мотивація і вміння знаходити ресурси, які вам допоможуть допомогти без втручання репетитора.

 Давайте почнемо з самого початку. В англійській мові 26 букв, 21 приголосна 5 голосних і ... /waɪ/ це не питальне слово Why? - Чому?, це буква Yy, яка також вимовляється як /waɪ/ і може бути як голосною так і приголосною. А тут вже можна запитати Why? :) В англійські мові взагалі дуже багато таких моментів коли хочеться запитати WHY??? і отримати у відповідь "Тому що. Це потрібно просто запам'ятати!".

На одному сайті знайшла цікаву таблицю





    По відсотку ми можемо зрозуміти на скільки часто буква використовується в мові. Цікаво, чи не так? 

    До речі, буква Zz вимовляється, як ви бачите, двома способами /zed/ - Британська англійська (Br. E.), а /ziː/ - Американська англійська (Am. E.). 

Далі буде ;)

ТРИМАЄМО СТРІЙ! 

Слава ЗСУ! Слава Україні! 
Перемагаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правила читання. 5-minute Military English. Vowels. Голосні звуки.

  Vowels. Голосні звуки. Продовжуємо тему "Reading Ruls. Правила читання". Сьогодні ми попрацюємо із голосними буквами і звуками. ...